joi, 27 martie 2008

Top 5 procese absurde

Mi-a fost greu sa aleg doar cinci din multitudinea de stupiditati care exista la ora actuala. Simtiti-va liberi sa aduceti cazuri noi...

Locul 5: Un hot din Bristol, Pennsylvannia, pe nume Terrence Dickson, tocmai voia sa iasa, prin garaj, din casa pe care a jefuit-o. Din nefericire pentru acesta, usa garajului a ramas intepenita si nu s-a mai deschis, iar usa casei s-a incuiat automat in momentul in care acesta a trantit-o in urma lui. Astfel, Dickson a petrecut nici mai mult nici mai putin de 8 - OPT! - zile incuiat in garaj, hranindu-se cu mancare uscata pentru caini si un bax de Pepsi. Hotul a dat in judecata firma de asigurari sub protectia careia se afla casa pentru stresul si presiunea psihica la care a fost supus.
In mod surprinzator, juratii au dat castig de cauza acuzatorului, iar compania de asigurari a trebuit sa-i plateasca lui Dickson 500.000$ despagubiri morale.
Poate ca ar trebui sa ne apucam cu totii sa jefuim case. Suna a fi profitabil...

Locul 4: Jerry Williams, din Little Rock , Arkansas , a castigat 14.500$ plus cheltuieli medicale dupa ce cainele vecinului l-a muscat de fund - asta in conditiile in care cainele era legat si se afla pe proprietatea stapanului sau. Wiliamson nu a obtinut suma pe care a cerut-o initial deoarece juratii au considerat ca patrupedul a fost oarecum provocat. La urma urmei, omul s-a a sarit gardul in curtea vecinului si a tras in caine cu un pistol cu bile.
Hmmm... Oare chiar a fost provocat cainele ala? Neah...:D

Locul 3: O intamplare de-a dreptul stupida: Amber Carson din Lancaster, Pennsylvania a castigat suma de 113.000$ de la un restaurant. Femeia a alunecat pe o bautura varsata pe jos si si-a dislocat soldul. OK, pana aici nu pare nimic iesit din comun. De acord, insa bautura fusese varsata chiar de ea, cu cateva secunde mai devreme, cu scopul de a-l tinti pe iubitul cu care tocmai se certase.
Interesant, nu?;))

Locul 2: Rezervat Karei Walton, dinClaymont, Delaware. Ea a l-a dat in judecata pe patronul unui club, deoarece a cazut de la fereastra baii pe podea si si-a spart doi dinti din fata. Chiar daca dra Walton incerca de fapt sa parareasca barul fara a-si plati consumatia, juratii i-au acordat castig de cauza. Si suma de 12.000$. A, da, si cheltuielile medicale.

Locul 1: Doamna Merv Grazinski, of Oklahoma City, Oklahoma, si-a cumparat o rulota lunga de 15 metri. Conducand spre casa de la un meci de fotbal, femeia a setat pilotul automat pentru o viteza de 120 kmh si s-adus linistita in spate sa-si faca un sandwich. Logic, masina a iesit de pe drum, s-a izbit de un copac si s-a raturnat.
Femeia a dat in judecata firma producatoare de rulote, pe motiv ca in manualul utilizatorului nu era specificat ca soferul nu are voie sa paraseasca volanul. Femeia a castigat 1.750.000$ si o rulota noua.
A, si era sa uit. Producatorul si-a modificat manualul utilizatorului pentru a evita procese asemanatoare.

Te cam face sa te indoiesti de viitorul rasei umane, nu?
Acum pricep de unde vin toate avertizarile stupide de pe usermanuals, de genul: nu folositi aparate electrice in cada, nu inghititi baterii, nu va infasurati capul in pungi de plastic, nu parasiti locul soferului in timp ce masina ruleaza pe autostrada... LOL

Niciun comentariu: