duminică, 3 august 2008

Greutatea ideala

Femeia din poza de mai jos reprezinta, probabil, idealul tuturor manechinuitelor lumii. Privind imaginea, parca ma bucur ca nu sunt anorexica si mai ca-mi vine sa inghit nemestecata o ciocolata intreaga. Stiu ca in zilele noastre barbatii apreciaza un corp suplu, insa dragii mei, inainte de a va acuza prietena/iubita/sotia ca a luat cateva kilograme in plus, imaginati-va o noapte de amor fierbinte cu fatuca din imagine:

Asa cum se poate lesne observa, saraca fata zambeste. De ce, pentru mine ramane un mister. Fie traieste intr-o tara din lumea a treia, unde atata vreme cat nu-ti poti numara vertebrele pe stomac, inseamna ca mananci bine, fie este un cobai la vreo universitate de meficina, iar studentii studiaza scheletul uman direct pe ea...
Daca doriti sa vedeti aceasta ciudatenie a naturii desfasurandu-se in intreaga ei splendoare, incercati pe Umor Negru

2 comentarii:

Carina spunea...

Zambeste pentru ca in realitate nu arata asa. Uita-te cu atentie la fata... daca ar ar fi atat de slaba s-ar vedea si la fizionomie, dar chipul e aproape normal. E clar o poza trucata in photoshop :)

Andrita spunea...

Se vede ca nu ai auzit de anorexie, si nici ca nu ai vazut vreodata o fata care sa sufere de aceasta boala. Anorexia nu are nimic de-a face cu photoshopul... din pacate.